H&M inaugureaza un nou magazin la Sibiu

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 14:17
2545 citiri
H&M inaugureaza un nou magazin la Sibiu

Retailerul suedez de imbracaminte H&M va deschide, in aceasta toamna, al 17-lea magazin din Romania, situat in galeria comerciala a Shopping City Sibiu, a anuntat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Compania de consultanta imobiliara a intermediat inchirierea spatiului de 1.554 metri patrati.

DTZ Echinox este la a saptea colaborare cu H&M. In ultimii doi ani, compania de consultanta imobiliara a intermediat inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) si Lotus Center (Lotus Market), suprafete care totalizeaza peste 11.500 mp.

"H&M isi continua expansiunea in Romania. Dupa mai mult de un an de prezenta pe piata romaneasca, suntem foarte multumiti de rezultate", a declarat, intr-un comunicat, Ewa Jarzemska, marketing & PR manager H&M.

Grupul H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondat in Suedia, in 1947, si are peste 2.300 de magazine in 40 de piete, unele deschise in sistem de franciza.

Vanzarile H&M in Romania au crescut de aproape trei ori in primul semestru fiscal incheiat la 31 mai, de la 11,6 milioane euro in urma cu un an la 32,6 milioane euro.

Vanzarile H&M s-au triplat in primul semestru din 2012

Parte din portofoliul fondului britanic Argo Real Estate Opportunities Fund, centrul comercial Shopping City Sibiu a fost deschis in 2006 si are o suprafata inchiriabila de aproximativ 80.000 mp.

In prezent, centrul comercial gazduieste retaileri precum Real, Carrefour, Baumax, Altex, Flanco, Domo, Mobexpert, Proges, KFC, C&A, New Yorker, Takko, Deichmann, Hervis, Orsay, Humanic, Douglas si DM.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#HM inaugurare magazin Sibiu, #retea HM Romania, #HM rezultate financiare 2012, #investitii HM Romania , #Investitii