Gealan Romania vrea sa se extinda pe piete din Orientul Mijlociu

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 16:16
1572 citiri
Gealan Romania vrea sa se extinda pe piete din Orientul Mijlociu
Aurel Vlaicu, seful Gealan

Gealan Romania, producator de profile din PVC, are in strategie investitii de un milion de euro pentru acest an si extinderea pe piete din Libia, Algeria, Arabia Saudita si Irak, au anuntat, miercuri, reprezentanti ai companiei.

"Anul acesta a inceput pentru noi cu semne pozitive, in crestere cu aproximativ 45% pentru primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada din 2012, insa trebuie sa avem in vedere ca vremea a fost mai calda si astfel proiectele au avut un start mai rapid.

Piata locala este inca dificila pentru partenerii nostri, asa ca am inceput sa exploram si alte piete precum Libia, Algeria, sa ne extindem in Arabia Saudita, Irak sau Iran. Din exporturile pe care le facem catre Germania, Bulgaria, Croatia, Republica Moldova si noile piete ne dorim sa acumulam aproximativ 10% la cifra de afaceri totala", arata Aurel Vlaicu, director general Gealan Romania, intr-un comunicat.

Investitiile preconizate de liderul pietei locale de profile din PVC privesc dezvoltarea de noi tehnologii, achizitia de utilaje, produsele eficiente energetic, programe de pregatire tehnica si vanzari pentru parteneri, introducerea unui nou software de proiectare.

In ceea ce priveste categoria de produs, sistemul S 9000 este tinta Gealan, in acest an, iar investitiile vor fi atat in dezvoltarea acestuia, cat si in comunicarea lui catre consumatorul final.

Sistemul este utilizat in constructia de case pasive, deoarece prezinta o valoare de izolare termica foarte ridicata, cu o adancime de constructie de 83 mm si un concept inteligent de garnituri cu trei planuri de etansare. O inaltime mai mare a peretului de acoperire a geamului asigura o izolare termica mult imbunatatita, si reduce fenomenul de condens.

Sistemul S 9000 se poate folosi totodata la renovarea de cladiri vechi sau la orice alta constructie noua si reprezinta o alternativa sigura pentru casele pasive, atat din punct de vedere al costurilor intrucat elimina facturile la intretinere, cat si al confortului celor care le locuiesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Aurel Vlaicu Gealan, #investitii Gealan, #sistemul S 9000 Gealan , #Investitii