Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ge Garanti Bank: crestere a activelor cu 50% in 2010

Ge Garanti Bank: crestere a activelor cu 50% in 2010

Ge Garanti Bank estimeaza o crestere a activelor in acest an cu 50%, la 1,2 miliarde euro, fata de finalul anului trecut cand insumau 830 milioane euro, au declarat pentru NewsIn reprezentantii bancii.

La sfarsitul lunii iunie, activele bancii depaseau valoarea de 1 miliard euro.

"In 2009 activele noastre aproape s-au dublat ajungand la 830 milioane euro, comparativ cu 450 milioane euro la sfarsitul anului 2008. (...) Incercam sa deschidem agentii avand in vedere volumul de investitii necesar pentru acestea, spatiile pe care le gasim disponibile corelat cu potentialul de business al zonei respective.


Anul acesta, pana in prezent, am deschis trei agentii si avem in vedere si alte locatii unde lucrarile de constructie se afla momentan in desfasurare", sustin reprezentantii bancii.


Pentru acest an, banca si-a propus o majorare cu 40% a volumului creditelor acordate. In 2009, Ge Garanti Bank a inregistrat o crestere cu 50% a creditelor acordate fata de 2008, pana la 540 milioane euro.


"Rezultatele pe care le-am obtinut dupa primele sase luni sunt foarte incurajatoare, acestea indicand o crestere de 25%, pana la nivelul de 675 milioane euro", sustin reprezentantii bancii. Pentru urmatoarele luni, banca estimeaza o crestere usoara a nivelului dobanzilor oferite pentru titluri de stat, de la nivelul actual de 7% pana la aproximativ 7,5%.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1469 ori
Citeste mai multe despregaranti bank crestere active