Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GarantiBank a lansat un credit pentru practicantii profesiilor liberale

GarantiBank a lansat un credit pentru practicantii profesiilor liberale

GarantiBank a anuntat, marti, ca a introdus in portofoliul sau creditul "Plus", prin care practicantii profesiilor liberale pot lua pana la 150.000 euro, pentru cel mult 10 ani, fara sa justifice utilizarea sumei acordate, relateaza NewsIn.

Garantiile solicitate includ ipoteci pe imobile si gajuri pe echipamente. Prin intermediul acestui credit, cei care practica profesiuni liberale pot obtine pana la 25.000 euro fara garantii materiale si fara sa justifice utilizarea sumei acordate. Perioada maxima de acordare este de 10 ani.

Pentru finantarea activitatii curente si a investitiilor de mici dimensiuni, practicantii profesiunilor liberale pot obtine maximum 25.000 euro, fara sa prezinte garantii materiale, prin linia de credit pentru profesiuni liberale. "Aceasta linie de credit este acordata pe o perioada de maxim un an si are avantajul rambursarii principalului integral la scadenta, in timp ce dobanda este platita lunar", se mai arata in comunicat. Creditul de investitii permite finantarea a pana la 90% din valoarea achizitiei de echipamente, autovehicule, mobilier, spatii pentru desfasurarea activitatii sau modernizarea, extinderea celor existente.

Perioada de acordare variaza intre 5 si 30 de ani, in functie de scopul finantarii. De asemenea, banca a anuntat ca produsele au un mod de garantare mai flexibil si perioade de rambursare de pana la 10 ani pentru creditele fara justificare si de pana la 30 de ani in cazul creditelor de investitii.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta integral de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 50 de agentii, dintre care 20 in Bucuresti. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1127 ori
Citeste mai multe desprecredit investitii banca finantare