Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit 300.000 de euro in doua noi sucursale

Miercuri, 27 August 2008, ora 12:00
1405 citiri
Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit 300.000 de euro in doua noi sucursale

Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a alocat 300.000 de euro pentru deschiderea a doua noi sucursale in Capitala, investitii care fac parte din planul de dezvoltare regionala al companiei, potrivit unui comunicat remis NewsIn. Prin cele doua noi sucursale din Bucuresti, Coldwell Banker Banu Manta si Coldwell Banker Unirii, compania isi continua strategia de extindere a retelei dupa ce, in prima parte a anului, s-a concentrat pe dezvoltarea noilor servicii (property & facility management, brokeraj de credite, evaluari si studii de piata).


"Asa-zisa criza imobiliara este, de fapt, tendinta de maturizare a pietei. Cumparatorii au inceput sa-si schimbe viziunea asupra modului de achizitionare, au devenit mai sofisticati, au nevoie de specialisti care sa le ofere solutii profesioniste. Cu siguranta, acest lucru va determina o selectie a dezvoltatorilor imobiliari si a serviciilor", a declarat directorul executiv al companiei, Valentin Ilie.


Compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de tari cu 3.600 de birouri si 120.000 de brokeri.  Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii.


In prezent, compania are noua puncte de lucru: cinci in Bucuresti si patru in afara capitalei: Ploiesti, Campulung Muscel, Brasov si Piatra Neamt.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...