Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNADNR va inchiria 256 de autoutilitare pentru peste 48 milioane lei

CNADNR va inchiria 256 de autoutilitare pentru peste 48 milioane lei


CNADNR va inchiria peste 256 de autoutilitare, pentru 48 milioane lei, reducandu-se costurile cu 35% fata de actualele contracte de inchiriere de la firme terte.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), compania are in prezent la dispozitie 256 de autoutilitare prin contracte de prestare servicii de inchiriere cu firme terte, acestea nefiind incluse in contractele de intretinere multianuala iarna-vara. Aceste contracte urmeaza sa expire.

"Aceasta achizitia publica se justifica prin reducerea costurilor cu cel putin 35%, cat si prin faptul ca CNADNR va dispune de aceste autoutilitare 24 din 24 de ore, fata de contractele de prestare servicii de inchiriere cu firme terte, conform carora compania dispune de aceste autoutilitare pe perioada determinata".

"Cu ajutorul autoutilitarelor inchiriate prin leasing operational se efctueaza deplasarea personalului si a materialelor, cat si a uneltelor folosite in activitatea de intretinere. Fata de serviciile de inchiriere cu terti, contractate in 2010, consideram ca valorile costurilor estimate cu inchirierea prin leasing operational aduce companiei si o eficienta in utilizarea autospecialelor", au precizat reprezentantii CNADNR.

Astfel, se va organiza licitatie pentru selectia firmei pentru inchiriere prin leasing operational a 256 de autoutilitare transport mixt, data limita de depunere a ofertelor fiind 16 februarie ora 16.00. Ofertele vor fi deschise pe 17 februarie, ora 9.30.

La selectarea firmei se va tine cont de rata lunara totala cea mai mica, durata cea mai mica de livrare a autoutilitarelor si consumul de carburant la 100 km cel mai mic.

Valoarea estimata a contractului este de peste 48 milioane lei, fara TVA, iar durata contractului de leasing este 48 luni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1798 ori