CNADNR va inchiria 256 de autoutilitare pentru peste 48 milioane lei

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 13:01
1893 citiri
CNADNR va inchiria 256 de autoutilitare pentru peste 48 milioane lei

CNADNR va inchiria peste 256 de autoutilitare, pentru 48 milioane lei, reducandu-se costurile cu 35% fata de actualele contracte de inchiriere de la firme terte.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), compania are in prezent la dispozitie 256 de autoutilitare prin contracte de prestare servicii de inchiriere cu firme terte, acestea nefiind incluse in contractele de intretinere multianuala iarna-vara. Aceste contracte urmeaza sa expire.

"Aceasta achizitia publica se justifica prin reducerea costurilor cu cel putin 35%, cat si prin faptul ca CNADNR va dispune de aceste autoutilitare 24 din 24 de ore, fata de contractele de prestare servicii de inchiriere cu firme terte, conform carora compania dispune de aceste autoutilitare pe perioada determinata".

"Cu ajutorul autoutilitarelor inchiriate prin leasing operational se efctueaza deplasarea personalului si a materialelor, cat si a uneltelor folosite in activitatea de intretinere. Fata de serviciile de inchiriere cu terti, contractate in 2010, consideram ca valorile costurilor estimate cu inchirierea prin leasing operational aduce companiei si o eficienta in utilizarea autospecialelor", au precizat reprezentantii CNADNR.

Astfel, se va organiza licitatie pentru selectia firmei pentru inchiriere prin leasing operational a 256 de autoutilitare transport mixt, data limita de depunere a ofertelor fiind 16 februarie ora 16.00. Ofertele vor fi deschise pe 17 februarie, ora 9.30.

La selectarea firmei se va tine cont de rata lunara totala cea mai mica, durata cea mai mica de livrare a autoutilitarelor si consumul de carburant la 100 km cel mai mic.

Valoarea estimata a contractului este de peste 48 milioane lei, fara TVA, iar durata contractului de leasing este 48 luni.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#CNADNR investitii, #companii de stat investitii, #inchiriere autoutilitare CNADNR, #proiecte CNADNR , #Investitii