Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR plateste 77 milioane de lei pentru modernizarea mai multor statii

CFR plateste 77 milioane de lei pentru modernizarea mai multor statii


Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" va plati peste 77 milioane lei pentru modernizarea statiilor Botosani, Vaslui, Piatra Neamt si Braila, contractele fiind atribuite in 12 decembrie 2012, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro

Companiile care au castigat licitatiile trebuie sa execute lucrari de constructii de cai ferate, lucrari de constructii de cladiri, lucrari de constructii de conducte, de linii de comunicatii si electrice, de autostrazi, de sosele, de aerodromuri si de cai ferate, precum si lucrari de nivelare.

Asocierea Arcada Company SA - Leonhard Weiss RO SRL- Isaft Litoral SRL a castigat licitatia pentru modernizarea statiei Vaslui pentru 21,11 milioane lei, fara TVA. Aceasta asociere va moderniza si statia Braila pentru inca 31,8 milioane lei, fara TVA.

De asemenea, asocierea Confer Group SRL - Wiebe Romania SRL - Radaria SRL va moderniza statia de cale ferata Piatra Neamt pentru 19,6 milioane lei, fara TVA.

Potrivit anuntului de atribuire, pentru fiecare licitatie au fost primite cate 14 oferte.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1398 ori