Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cat plateste OMV Petrom pentru prospectiunile offshore in Marea Neagra

Cat plateste OMV Petrom pentru prospectiunile offshore in Marea Neagra


Compania OMV Petrom (SNP) a incheiat acorduri-cadru in valoare de 95,3 milioane euro fara TVA, cu Dolphin Geophysical AS, din Norvegia, si CGGVeritas Services, din Franta, pentru servicii de prospectiune seismometrica offshore in Marea Neagra

Obiectivul acordului este asigurarea accesului la resursele identificate ca fiind necesare pentru realizarea in cadrul contractelor subsecvente a serviciilor de prospectiune seismometrica offshore (marina) in Marea Neagra, se arata in anuntul de atribuire publicat de compania de petrol si gaze, controlata de grupul austriac OMV.

Serviciile au fost atribuite prin negociere, la inceputul lunii octombrie. Serviciile pot fi subcontractate.

"Autoritatea contractanta a aplicat procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare deoarece, in urma aplicarii licitatiei deschise (...) au fost prezentate numai oferte necorespunzatoare datorita faptului ca acestea erau complet irelevante in raport cu obiectul contractului. (...)

S-au incheiat acorduri-cadru cu fiecare operator economic invitat, urmand ca adjudecarea contractelor subsecvente sa se faca intre promitentii contractori", conform companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1555 ori