Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Camelia Sucu vrea o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro pentru Abundia

Camelia Sucu vrea o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro pentru Abundia


Piata de Gros Abundia ar putea atinge anul acesta o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro si un grad de ocupare de 100%, a declarat proprietara acesteia, Camelia Sucu.

"Ca cifra de afaceri, in 2011, primul an in care am preluat afacerea, a fost de 1,1 euro, dupa care am crescut cu 100.000 de euro. Anul acesta suntem intr-o crestere mai importanta. Speram sa ajungem la o cifra de afaceri de 1,4 milioane euro. Gradul de inchiriere a crescut si el in fiecare an, iar anul acesta o sa ajunga la 100%", a spus Camelia Sucu.

Acesta sustine ca spatiile sunt inchiriate in prezent intermediarilor sau importatorilor de legume si fructe.

"Nu avem in piata de gros la ora actuala niciun fermier, niciun producator care sa se reprezinte singur. Cei mai multi sunt importatori sau intermediari. Piata de Gros Bucuresti nu a functionat niciodata ca fiind o piata de gros si nefiind creat lantul de la bun inceput este greu sa il refac eu", a declarat Camelia Sucu.

Proprietara Pietei de Gros din Berceni explica absenta producatorilor prin faptul ca piata este un loc de business to business, iar fermierii nu dau nici facturi, nici bonuri fiscale si atunci cei care ar fi interesati de marfa lor nu ar avea cum sa o introduca in gestiune.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2168 ori