Boc: oamenii de afaceri care investesc in criza vor fi principalii castigatori

Marti, 17 August 2010, ora 15:31
2059 citiri
Boc: oamenii de afaceri care investesc in criza vor fi principalii castigatori

Guvernul va mentine cota unica si neimpozitarea profitului reinvestit, astfel ca oamenii de afaceri care investesc in Romania in perioada de criza vor fi principalii castigatori dupa iesirea din recesiune, a declarat premierul Boc, la inaugurarea etapei a doua a proiectului imobiliar China Town, precizeaza Mediafax.

El a amintit ca Romania a fost printre primele tari care au recunoscut China, in 1949, si ca din acel moment cele doua state au derulat relatii eficiente in toate domeniile.

"Sunt convins ca proiectul va aduce mai aproape de noi farmecul si miracolul chinezesc. Romanii vor vedea China Town nu numai la televizor, ci vor avea ocazia sa vada si aici", a spus Boc.

Firma China Town Romania, controlata de investitori chinezi, construieste un proiect imobiliar cu acelasi nume la Afumati, in apropiere de Bucuresti, investitie de peste 100 milioane euro.

China Town Romania a finalizat in prima etapa a proiectului cinci linii de magazine de tip showroom, amenajate in noua hale care cuprind 350 de spatii comerciale moderne, iar pana in luna februarie 2011 se vor ridica inca trei hale, care vor conduce la deschiderea unui total de 1.240 de magazine, cu o investitie de 41 milioane euro, se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert si Industrie Chineza-Romana.

Pentru a doua etapa a proiectului, investitorii vor aloca peste 50 milioane euro, iar lucrarile vor fi finalizate in perioada 2011-2013. Proiectul urmeaza sa cuprinda locuinte, precum si spatii verzi, alei, scoli, gradinite, magazine, restaurante si depozite.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#afaceri, #boc, #oameni , #Investitii