Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Auchan investeste 60 milioane de euro la Brasov

Auchan investeste 60 milioane de euro la Brasov


Auchan Romania va construi un centru comercial si un retail park la Brasov, pe platforma fostei uzine Tractorul, investitie in valoare de 60 milioane euro,

Coresi va fi cel mai mare proiect Auchan din Europa Centrala si de Est. Cartierul Coresi este desfasurat pe 10% din suprafata orasului Brasov, iar finalizarea lui este de asteptat sa dureze 10 ani.

Coresi Shopping Center va fi dezvoltat in Brasov si va cuprinde un hipermarket Auchan cu o suprafata de vanzare de 13.000 de mp si o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 25.000 de mp. Centrul comercial urmeaza sa fie dat folosinta la finalul anului viitor.

Costul dezvoltarii si amenajarii Coresi Shopping Center si a Coresi Retail Park se ridica la 60 milioane euro, fara pretul terenului.

Proiectul derulat de Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, este situat pe un teren de 100 hectare si va implica mai multe etape, printre care dezvoltarea unui proiect imobiliar, a unui business parc si a unui parc tehnologic.

Tatian Diaconu, director imobiliar al Immochan, a declarat ca in cadrul proiectului este posibil sa fie contruit un spital de catre un operator privat.

Directorul general Auchan Romania, Patrick Espasa, a precizat ca in anul 2012 sunt prevazute doua deschideri, la Iasi si la Bucuresti Giulesti, sub un nou format, Auchan City, avand o suprafata de 5.000 de mp predominant alimentara.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2653 ori