Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asociatia profesionistilor in investitii are o noua conducere

Asociatia profesionistilor in investitii are o noua conducere


CFA Romania si-a ales o noua echipa de conducere a asociatiei, iar in urma votului in cadrul Adunarii Generale, Consiliul Director al asociatiei va fi format din noua membri, care au mandat pana in luna octombrie 2012, presedinte urmand sa fie Dorin Alexandru Badea, de la UniCredit Tiriac Bank.

Astfel, Consiliul Director al CFA Romania are urmatoarea componenta: presedinte - Dorin Alexandru Badea, CFA (UniCredit Tiriac Bank), vicepresedinte - Adrian Codirlasu, CFA, PhD (ASE Bucuresti), vicepresedinte - Mugur Popescu, CFA, PhD (Aviva Pensii Private), secretar - Adrian Mitroi, CFA, MBA, PhD (MKB Romexterra) si trezorier - Nicolae Albu, CFA (ERSTE Asset Management).

De asemenea, au fost alesi si urmatorii membri: Dragos Cabat, CFA, MBA (Financial View), Bogdan Bilaus, CFA (Raiffeisen Asset Management), Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, CFA, PhD (JP Morgan) si Emil Vonvea, CFA (Garanti Bank).

"In urmatorul an, noua conducere a asociatiei CFA Romania isi propune sa continue seria de activitati dedicate membrilor si mediului economic, precum si sa sprijine permanent imbunatatirea cadrului de reglementare si dezvoltarea pietelor financiare din Romania. Prin publicarea lunara a Indicelui de Incredere in Economie al CFA Romania, lansat in 2011, organizatia isi doreste sa devina un reper solid in determinarea asteptarilor privind evolutia economica", se arata intr-un comunicat transmis joi.

CFA Romania este asociatia profesionistilor in investitii din Romania, in mare parte detinatori ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA), calificare administrata de CFA Institute (USA). Membrii CFA Romania lucreaza pentru institutii bancare, firme de asigurari, societati de servicii de investitii financiare, de asset management, fonduri de pensii sau firme de consultanta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2558 ori