Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Americanii de la 3M vor sa intre pe piata din Romania

Americanii de la 3M vor sa intre pe piata din Romania


Compania americana 3M doreste sa-si dezvolte proiectele pe care le are deja in Romania si cauta noi oportunitati de extindere in tara noastra.

O delegatie a firmei active in Romania in sectorul productiv si, mai ales, in cel al consumului de bunuri, a purtat discutii in acest sens cu ministrul roman al Economiei, Varujan Vosganian, se afirma intr-un comunicat de presa al ministerului, citat de Agerpres.

Scopul vizitei delegatilor americani a fost acela de explorare a noilor oportunitati de extindere, bazandu-se pe experienta dobandita pe pietele emergente si rezultatele pozitive obtinute in alte tari europene din zona Romaniei.

Ministrul Economiei a facut o succinta trecere in revista a domeniilor prioritare pentru crearea de locuri de munca in productie, domenii in care investitiile straine sunt necesare si binevenite. De asemenea, au fost subliniate avantajele oferite de Romania pentru partenerii straini, atat ca stat membru UE, cat si prin apartenenta la NATO.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2163 ori