Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EuropaProperty SEE Real Estate Awards 2014 se va desfasura in Bucuresti pe 10 aprilie

EuropaProperty SEE Real Estate Awards 2014 se va desfasura in Bucuresti pe 10 aprilie

A noua editie a evenimentului EuropaProperty SEE Real Estate Awards, unde se vor reuni cei mai activi dezvoltatori locali si internationali, bancheri, investitori, avocati si profesionisti CRE, se va desfasura pe 10 aprilie in Bucuresti, la hotelul Athenee Palace Hilton.

In cadrul forumului din Bucuresti vor fi discutate temele BPO/Outsourcing si Shared Services, pentru care Romania si Europa de Sud Est au devinit o noua locatie foarte atractiva.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards este singurul eveniment de acest gen care acopera Europa de Sud-Est.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards ofera participantilor oportunitatea de a asculta experti in retail, dezvoltatori, bancheri si investitori din intreaga regiune, precum si de a discuta subiectele actuale cu profesionisti din domeniul imobiliar. Tot mai multe companii deschid centre de servicii, de cativa ani, in Europa Centrala si de Est, Polonia devenind principala locatie, insa, acum, Romania si Europa de Sud-Est au inceput sa atraga atentia tot mai multor companii.

La finalul evenimentului, vor fi acordate premiile editiei din acest an. Nominalizarile sunt disponibile la adresa www.seerealestateawards.com.

Un juriu independent, format din profesionistii din domeniul imobiliar, va decide catigatorii pentru toate categoriile, urmand sa se intalneasca la finele lunii martie pentru finalizarea listei.

Premiile vor fi acordate pentru companii din Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova si Albania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1592 ori