3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara aur

Luni, 22 August 2011, ora 15:31
2437 citiri
3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara aur

Aurul este irezistibil, acum mai mult ca niciodata. El este interesant pentru ca reprezinta o investitie sigura, este usor de comparat, a devenit subiect de conversatie in orice situatie sociala, iar valoarea sa creste considerabil in fiecare zi.

Toti acesti factori, insa, nu sunt relevanti pentru cei care vor sa faca investitii considerabile. Singura problema cu adevarat relevanta este daca poti sa faci bani pe termen lung, sau daca acum este momentul sa te retragi din peisaj.

Rich Ilczyszyn, de la Chicago Mercantile Exchange ofera pentru Yahoo! News cateva sfaturi privind lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a investi in aur.

Criza din zona Euro nu exista

Aurul nu este o investitie sigura, este si el o moneda de schimb, sustine Ilczyszyn. Aurul este anti-euro, anti-dolar, anti-orice s-ar putea prabusi in Occident.

Chiar si declaratia guvernului SUA cu privire la ratele care vor fi scazute pana in 2013 sunt inventate

Aceasta este o alta idee formulata impotriva puterii dolarului, de a trage de timp pana randamentele trezoreriei vor scadea de tot, sustine reprezentantul Chicago Mercantile Exchange.

Suficienta este dusmanul oricarui om de afaceri

Nu te multumi sa raman doar la nivelul in care cumperi aur. Cei care pun in aplicare strategii de piata si se multumesc cu nivelul la care se afla fie se amagesc singuri, fie incearca sa ii pacaleasca pe ceilalti.

Poate ca cel mai ciudat lucru in evolutia aurului din ultima vreme sunt fluctuatiile pe care le-a suferit.

CME, compania listata la bursa NASDAQ, a ridicat marginile, iar aurul nici macar nu s-a clintit.

Lucrurile nu trebuiau sa fie asa, dar probabil faptul ca aurul este o "moneda de schimb" globala este mai puternic decat cerintele CME.

Cel mai probabil cererea globala de aur este atat de mare incat pretul va continua sa creasca pana cand ultimul detinator va vinde ultimele grame de aur ultimului cumparator disperat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#aur, # cumperi aur, # investitii aur , #Investitii