Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Situatia firmelor insolvente din UE poate fi verificata gratuit. Iata cum trebuie sa procedati

Situatia firmelor insolvente din UE poate fi verificata gratuit. Iata cum trebuie sa procedati


Contribuabilii vor putea sa consulte si sa verifice situatia partenerilor de afaceri din Uniunea Europeana, aflati in insolventa, prin accesarea gratuita a unui portal care cuprinde informatii actualizate din registrele de insolventa din UE.

Mai exact, acestia au acum acces gratuit, in limba romana, la datele privind persoanele juridice si cele fizice insolvente din sapte state membre ale UE, se mentioneaza intr-un comunicat al Registrului Comertului, remis ieri redactiei.

Potrivit unui comunicat al Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC) remis ieri redactiei, cetatenii si reprezentantii mediului de afaceri au acum acces rapid, in limba romana, la informatiile gratuite privind entitatile aflate in insolventa din sapte state membre ale Uniunii Europene.

Citeste mai multe despre Situatia firmelor insolvente din UE poate fi verificata gratuit. Iata cum trebuie sa procedat pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1549 ori