Romexpo a iesit din insolventa

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 11:45
1696 citiri
Romexpo a iesit din insolventa

Romexpo a iesit din insolventa, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul formulat de avocatii complexului expozitional.

Romexpo a intrat in insolventa pe 25 mai din cauza unei datorii catre firma Arsenoaiei&Matasel Consulting. Reprezentantii complexului au sustinut in instanta ca Romexpo si-a achitat datoriile catre firma care a initiat procedura de insolventa, scrie Mediafax. Decizia Curtii este irevocabila.

In ceea ce priveste creanta pretinsa, Romexpo a comunicat in luna iunie ca firma Arsenoaie&Matasel Consulting, al carei contract de publicitate a fost reziliat in luna iulie 2011, a solicitat in dosarul de insolventa suma totala de 404.472,55 lei, iar Romexpo a achitat deja 444.472,55 lei, deci mai mult decat s-a solicitat, diferenta in plus provenind din penalitati calculate de Romexpo la zi.

Agentia de comunicare Arsenoaiei si Matasel Consulting este condusa de Emilian Arsenoaiei, fost director de creatie in cadrul agentiilor GMP, Leo Burnett si Tempo Advertising, si de Razvan Matasel, fostul director al Leo Burnett.

Complexul expozitional Romexpo are ca principal actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Potrivit datelor transmise administratorul judiciar numit de instanta, in 2010 Romexpo avea o cifra de afaceri de 44,4 milioane de lei, iar in 2011 afacerile au scazut la 38 milioane de lei. Totodata, in 2010 firma inregistra un profit de 230.000 de lei, iar in 2011 a incheiat cu o pierdere de aproape 2,5 milioane de lei. Romexpo avea la 31 decembrie 2011 datorii de 21,47 milioane de lei.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#insolventa Romexpo, #datorii Romexpo, #iesire insolventa Romexpo , #Insolventa