Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RisCo - Verificare Firme Online intra in cursa reducerilor de Black Friday

RisCo - Verificare Firme Online intra in cursa reducerilor de Black Friday

Ultima zi de vineri din luna noiembrie, cunoscuta sub denumirea de Black Friday, a devenit, fara indoiala, cea mai asteptata zi din an de catre toti cei care doresc sa achizitioneze bunuri si servicii la preturi avantajoase.

La RisCo - Verificare Firme Online, o parte din abonamentele din portofoliu vor putea fi achizitionate cu un discount de pana la 30%! Reducerile intra in vigoare miercuri, 27 noiembrie, si sunt valabile inclusiv sambata, 30 noiembrie.

Mai mult decat atat, cei care vor cumpara un abonament cu reducere in aceste patru zile, vor avea acces gratuit la seviciul de alerte Faliment si Insolventa pana la sfarsitul anului in curs!

"Dorim ca serviciul RisCo sa fie accesat de cat mai multe companii, pentru imbunatatirea mediului de afaceri din Romania si evitarea neincasarii facturilor", subliniaza Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.ro.

Optand pentru achizitionarea unui abonament, clientii beneficiaza de flexibilitate in generarea oricarui raport sigratuitate pentru anumite tipuri de rapoarte. Abonamentele sunt valabile12 lunide la data achizitionarii.

RisCo este cel mai performant sistem de verificare online a firmelor din Romania, oferind in maxim 1 minut toate informatiile financiare, juridice si de disciplina a platilor despre companiile din tara. Astfel, RisCo are un rol extrem de important in evitarea legaturilor de afaceri cu firme care au o situatie financiara fragila sau un management mai putin performant!

Rapoartele financiare au valoare adaugata semnificativa, fiind cele mai complexe de pe piata din Romania. Rapoartele furnizate de RisCo Verificare Firme Online sunt Rating Financiar, Limite Plati la Termen, Limite Credite si Leasing, Cash Flow, Datorii Restante, CIP Online, Recom Online, Participatii Asociati, Istoric Actionari si Buletinul Insolventei.

Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresawww.risco.rode catre orice persoana fizica sau juridica, fara a fi necesara crearea unui cont de client!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1312 ori