Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

OPSPI a selectat lichidatorii CN a Huilei si Termoelectrica

OPSPI a selectat lichidatorii CN a Huilei si Termoelectrica


Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) a selectat lichidatorii pentru CN a Huilei si Termoelectrica, aflate in lichidare, acestia fiind Expert Insolventa Deva, respectiv consortiul format din Musat & Asociatii - Restructuring & Insolvency si Musat si Asociatii.

OPSPI a primit la 7 iunie, termen limita, cate trei oferte pentru fiecare din cei doi operatori economici, iar in urma analizei documentelor de participare, in fiecare din cele doua cazuri a fost descalificata cate o oferta.

In urma punctarii ofertelor finale depuse, conform grilelor de evaluare si comparare, au fost declaratii adjudecatarii licitatiilor - Expert Insolventa SPRL Deva la CN a Huilei si Musat & Asociatii - Restructuring & Insolvency si Musat si Asociatii la Termoelectrica.

"In data de 26 iunie, OPSPI, actionand in numele si pe seama Ministerului Economiei, unicul actionar al celor doua societati aflate in lichidare voluntara, a incheiat cu adjudecatarii celor doua licitatii contracte de angajare", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Deschiderea procedurii de dizolvare si lichidare voluntara a Termoelectrica a fost aprobata in luna martie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1808 ori