Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul Cod al Insolventei: Cum riscati sa raspundeti in fata legii, prin deciziile curente de business

Noul Cod al Insolventei: Cum riscati sa raspundeti in fata legii, prin deciziile curente de business


Prin noul Cod al Insolventei, intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie, orice decizie normala de business, luata in cursul obisnuit al afacerilor, cu intentie, poate constitui temei de angajare a raspunderii organelor de conducere, daca respectiva decizie contribuie - indiferent in ce masura - la aparitia starii de insolventa.

Astfel, daca decizia de relocare intr-un sediu nou, unde chiria este mai scumpa sau angajarea de salariati noi contribuie la instaurarea starii de insolventa a unui business, managerii acestuia pot raspunde in fata legii, conform unei analize asupra noului Cod al Insolventei realizata de Casa de Insolventa Ionescu si Sava.

Citeste mai multe despre Atentie la Noul Cod al Insolventei: Cum riscati sa raspundeti in fata legii, prin deciziile curente de business pe care le luati pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1218 ori