Firma Andromede Decor, care detine magazinele bam boo, a intrat in insolventa

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 16:35
2611 citiri
Firma Andromede Decor, care detine magazinele bam boo, a intrat in insolventa

Firma Andromede Decor, proprietara retelei de magazine de cadouri si decoratiuni interioare bam boo, a intrat in insolventa si isi va restructura activitatea, precizeaza Mediafax.

"Intrarea in procedura de restructurare este o decizie pe care am luat-o cu scopul de a ne adapta business-ul la realitatile economiei actuale. Este o perioada inca dificila din punct de vedere economic, iar decizia restructurarii activitatilor companiei ne va permite sa ne concentram pe obiective care asigura continuarea eficienta a activitatii noastre pe termen lung", a declarat intr-un comunicat Philippe Eustratiades, administrator al Andromede Decor.

Firma va pune in aplicare un plan de restructurare, cu scopul eficientizarii activitatii.

Astfel, Andromede Decor isi va continua activitatea, dar va lua masuri precum revizuirea colectiilor din magazine, eficientizarea politicii de achizitii si rentabilizarea punctelor de lucru.

"Speram intr-o colaborare buna cu creditorii, al caror sprijin si intelegere le vom solicita prin planul de reorganizare. Preconizam mai multe intalniri in viitorul apropiat cu principalii creditori, pentru a purta negocieri asupra graficului de plati", a spus Eustratiades.

Firma a lansat lantul de magazine bam boo in 2003, iar in prezent are 22 de magazine la nivel national, amplasate in galerii comerciale sau magazine independente.

Dintre acestea, 10 sunt in Bucuresti.

In 2010, bam boo a avut o cifra de afaceri de 36 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#insolventa, #restructurare, #bam boo , #Insolventa