Trandafir & Associates este alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 21:25
2105 citiri
Trandafir & Associates este alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania
Foto: George Trandafr

Societatea de avocati Trandafir & Associates asista Ebury in procesul de intrare pe piata din Romania. Specializata in servicii financiare (e-money, servicii de plati electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din industria sa, la nivel global.

Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir & Associates.

"La intrarea pe o noua piata, Ebury solicita cele mai inalte standarde de diligenta profesionala, precum si de rigoare juridica, de la avocatii sai, pentru ca impreuna punem bazele ce vor asigura dezvoltarea solida a operatiunilor companiei pe noua piata. Suntem deosebit de incantati de colaborarea pe care o avem cu echipa Trandafir & Associates, care dovedeste maturitate profesionala pentru a intelege activitatea unei companii fintech globale si are capacitatea de a livra servicii juridice la cel mai inalt nivel profesional", a declarat dl. Johan Gabriels, Country Manager Romania.

"Sunt onorat de faptul ca Ebury ne-a acordat mandatul de avocati in Romania; acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra ca firma noastra s-a dezvoltat constant in ultimii ani, dobandind capacitatea de a raspunde asteptarilor si cerintelor unei companii fintech cu operatiuni la nivel global", a spus dl. Trandafir.

Trandafir & Associates asista Ebury pentru intrarea pe piata romaneasca in baza mecanismului libertatii de stabilire reglementat de dreptul comunitar, pentru adaptarea produselor/serviciilor oferite in Romania, precum si pentru conformare cu legislatia e-money, respectiv legislatia privind prevenirea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

***

Despre Trandafir & Associates

Infiintata de catre avocatii asociati Georgiana-Raluca Trandafir si George Trandafir, Trandafir & Associates ofera servicii juridice in urmatoarele domenii-cheie: drept public (drept administrativ; achizitii publice, PPP & concesiuni; reglementare & conformare), M&A si contracte, dreptul muncii, finantari europene si litigii. Urmarim succesul sustenabil al clientilor si ne consolidam in mod constant capacitatea de a livra servicii juridice la cele mai inalte standarde profesionale.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Trandafir Associates, #intrare Ebury Romania, #Ebury Romania , #Firme Romania