Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top Talents Romania, eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania

Top Talents Romania, eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania
Top Talents Romania, aflat anul acesta la a 7-a editie, este un eveniment de cariera care isi doreste sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 300 de tineri cu potential din Romania care au dovedit pasiune si excelenta in domeniul pentru care se pregatesc. Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor.

Evenimentul se va desfasura pe 15 si 16 Mai in Bucuresti, la Hotel Caro si va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, prezentari de oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee din cadrul unor companii multinationale.

Companiile multinationale care vor fi prezente la eveniment sunt: BRD - Groupe Societe Generale, Philips, Vodafone Romania, EY, Hilti, L'Oreal Romania, UniCredit Leasing si Unilever.

Pentru a putea ajunge in finala evenimentului, candidatii trec printr-un proces complex de selectie care consta in evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare si sustinerea unui set de teste online. Criteriile care sunt luate in considerare in prima etapa de selectie sunt: rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare/organizatii studentesti sau persoane cu experienta internationala. In functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in evaluarea prin intermediul testelor Cut-E care sondeaza abilitati numerice si logice. In final, cei mai buni 300 de candidati sunt invitati la cele doua zile de eveniment.

Beneficiile participantilor sunt:

 • Posibilitatea de a interactiona intr-un cadru restrans cu 8 companii multinationale de unde pot afla mai multe despre despre programele de internship si management trainee pe care le au deschise momentan;


 • Evaluarea gratuita cu ajutorul instrumentelor online Cut-e competentele cerute de cei mai mari angajatori din Romania;


 • Acces la reteaua tinerilor cu potential de unde pot fi accesate toate programele de internship si traineeship din piata, unele promovate doar catre comunitatea Top Talents. Participantii de anul trecut au avut acces la urmatoarele programe: Trainee@BRD, JTI Internship Program, Management Trainee Program Coca-Cola HBC Romania, Cargill Financial Management Trainee, Vodafone Management Trainee, Groupama Academica, Business Analyst L'Oreal Romania, Beiesdorf Trainee, s.a.;


 • Acces la doua zile de interactiune si networking cu alti tineri cu potential.


 • Pana acum aproximativ 12.000 de tineri au aplicat pentru Top Talents Romania, dintre care aproximativ 1.600 au participat la eveniment. Feedback-ul din partea participantilor este unul foarte bun si printre cele mai dese remarci se regasesc: interactiune cu companii de top, teme de discutii interesante, speakeri de calitate si inspirationali, interactiune cu alti tineri cu potential, dezvoltare personala, acces la oportunitati interesante de cariera.

  Companiile care pana acum au participat la Top Talents Romania sunt: BRD Groupe Societe Genereale, Mondelez Romania, L'Oreal Romania, JTI, Colgate-Palmolive, Coca-Cola HBC, Vodafone, Adobe, Cargill, Hilti, Deloitte, BCR, Cosmote, Pfizer si Rompetrol.

  Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
  Sursa: Business24
  Articol citit de 1532 ori
  Citeste mai multe despretop talents locuri de munca eveniment job