Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tax & Finance Forum, despre principalele provocari fiscale ale mediului de afaceri romanesc

Tax & Finance Forum, despre principalele provocari fiscale ale mediului de afaceri romanesc
Principalele provocari fiscale ale mediului de afaceri romanesc vor fi dezbatute la Tax & Finance Forum, a doua editie a evenimentului organizat de BusinessMark.

Forumul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii in Romania, reunind reprezentanti ai Ministerului Finantelor, ai celor mai mari companii de consultanta si experti financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

Editia din acest an se desfasoara pe 13 si 14 noiembrie la Hotel Radisson Blu.

In prima zi a Tax & Finance Forum se vor dezbate subiecte legate de: impactul fiscalitatii asupra mediului de afaceri, optimizarea procesului de rambursare a taxelor si impozitelor, legea holdingurilor, aspecte privind legislatia europeana, modificari, armonizarea legislatiei romanesti, TVA, impozitul pe profit/venit, contributii sociale, impozitul pe constructii, impozitarea veniturilor obtinute de nerezidenti din Romania, mobilitatea angajatilor - implicatii fiscale, planificarea fiscala, optimizarea impozitelor si a taxelor.

A doua zi a Tax & Finance Forum va oferi raspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale in cadrul unor seminarii sustinute de reprezentanti ai celor mai mari companii de consultanta. Printre subiectele abordate se numara: inspectia fiscala, litigiile fiscale, planificarea preturilor de transfer, mobilitatea angajatilor - implicatii fiscale si aspecte practice privind rambursarile de TVA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1173 ori
Citeste mai multe despretax finance forum fiscal