Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciile electricienilor autorizati, miza calitatii

Serviciile electricienilor autorizati, miza calitatii


Principiul romanesc cu influente comuniste ce tine de omul priceput la toate nu ar trebui sa mai existe. Mai ales cand vine vorba de unele servicii precum cele ale unui electrician, riscurile sunt foarte mari daca nu exista experienta si calificare. Din nevoie desigur au aparut si firme specializate pe aceasta nisa.

Garea.ro este un exemplu in acest sens. Vorbim despre electricieni autorizati ce vin cu un program extins privind serviciile, astfel incat exista si varianta de a apela profesionistul in intervale de timp atipice: program non-stop, disponibilitate oricand, indiferent daca vorbim despre sarbatori sau nu.

Servicii ce se adreseaza persoanelor fizice sau juridice

Consumator casnic sau nu, cu totii avem aceleasi nevoi cand vine vorba de serviciile prestate de un electrician. Iar din punct de vedere al preturilor este de notorietate faptul ca ne dorim mereu bun si ieftin. Iata insa ca un astfel de compromis ce porneste si de la o mentalitate gresita, duce la alegeri mai putin bune.

Garea vine cu varianta profi a ceea ce inseamna serviciile prestate de electricieni. 6 echipe formate din personal calificat si autorizat, cu acreditare ANRE inseamna din start garantia calitatii. In plus, serviciile prestate vin la pachet cu garantie la propriu, pe o perioada de 24 de luni.

Indiferent de cat de complicata este situatia, cat de extinsa este interventia - la o instalatie electrica in cladire sau intr-o incapere - Garea poate asigura servicii de calitate.

Nevoia de a chema un electrician ne face de multe ori sa ne pierdem rabdarea sau increderea. Mai ales cand situatia este urgenta, cand suntem pe lista de asteptare si pana la interventie apar inconveniente legate de confort - nu pot functiona electrocasnicele si diversele sisteme. De aceea, din nevoia de a colabora cu un profesionist este apreciata rapiditatea, promptitudinea cu care sunt executate lucrarile si practica pretului corect.

Printre cele mai solicitate servicii se refera cele de inteventie rapida si urgenta, cand sistemul electric existent da semne de suprasolicitare, reparatii la prize si intrerupatoare. Preturile depind desigur in functie de interventie.

Schimbarea instalatiei electrice

Pe masura ce numarul de consumatori creste, electrocasnice variate, moderne, este necesar si un update la instalatia electrica. Nu doar privind randamentul, ci si costurile la consumul de energie electrica pot fi optimizate prin schimbarea instalatiei electrice existente.

O astfel de lucrare este una majora si implica timp, munca, materiale diverse si deranj. Asadar preferati oricand o echipa de profesionisti daca tot se transforma totul in santier.

Garea spre exemplu pune la dispozitie nu doar electricienii, ci si materialele necesare, inclusiv contorul electric daca este cazul.

Garea are acoperire in tot Bucurestiul. Pentru cei interesati de aceste servicii trebuie spus ca activitatea echipelor de electricieni acopera toate sectoarele capitalei si inclusiv se adreseaza celor din Ilfov. Disponibilitatea non-stop a acestora se aplica la orice tip de interventie electrica, indiferent de sector.

Pare usor absurd a ne gandi ca schimbarea iluminatului trebuie sa presupuna si a chema un specialist. Insa cand un corp de iluminat nu este atat de usor de montat si apar si alte nereguli ajungem la concluzia ca numai un specialist ar fi fost alegerea buna de la inceput.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1869 ori