Romexpo: Tendinte in constructii si amenajari interioare

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 15:00
1350 citiri
Romexpo: Tendinte in constructii si amenajari interioare

Romexpo organizeaza, in a doua saptamana a lunii aprilie, cinci evenimente de traditie, Construct Expo, Abient Expo, Romtherm, Expo Flowers&Garden si Antique Market, al caror numitor comun il reprezinta constructiile si amenajarile interioare, care se vor desfasura intre 10 si 13 aprilie.

"Spatiul de locuit, gradinile dar si ansamblul reprezentat de acestea - orasul - sunt punctele de interes ale evenimentelor ce se pregatesc sa debuteze la Romexpo. Vom avea numeroase premiere, reduceri importante si cele mai importante companii din domeniu - totul pentru evenimente de calitate. Ii asteptam pe vizitatori pentru manifestari expozitionale reprezentative ale domeniului, apreciate atat in Romania dar si peste hotare", a declarat Mariana Suciu, Director General, Romexpo.

Construct Expo este targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii; la Abient Expo sunt expuse produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, iar Romtherm este expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului. Pe langa acestea, Expo Flowers&Garden este expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, iar Antique Market, targ de obiecte de arta si antichitati.

Cele cinci evenimente care isi vor deschide portile pe 10 aprilie la Romexpo vin cu numeroase noutati si premiere pentru domeniile carora se adreseaza dar si cu reduceri substantiale.

Acestea reunesc peste 400 de companii pe o suprafata de aproximativ 15.000 de metri patrati din Romania si din Italia, Luxemburg, Polonia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Malaezia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Spania, Croatia, Cehia, Ucraina, Slovacia, Austria si Franta si isi asteapta vizitatorii timp de patru zile in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#romexpo targ, #expozitie romania , #Firme Romania