Romania participa la targul de mobila Sajam Namestaja in Serbia

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 17:30
1663 citiri
Romania participa la targul de mobila Sajam Namestaja in Serbia

Romania participa pentru prima oara la la targul international de mobila si decoratiuni interioare Sajam Namestaja, ajuns la a 49-a editie, cu un stand organizat sub pavilion national, alaturi de tari ca Slovenia, Croatia, Bulgaria, Turcia, Serbia, potrivit MECMA.

"Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, au organizat, in cadrul parteneriatului public-privat, participarea la targul international de mobila si decoratiuni interioare Sajam Namestaja, care se desfasoara la Belgrad, Serbia, in perioada 14-20 noiembrie 2011", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Sub brand-ul sectorului de mobila "Style, Comfort, Durability - Romanian Furniture" isi expun produsele opt companii din industria mobilei, respectiv Country Elements din Satu Mare, Casa Rusu si Rus Savitar - Dumbravita/Timis, Ovi Prod Criseni/Salaj, Silvarom Bucuresti, Savini Due Sebes, Simex Grup Simleul Silvaniei/Salaj si Tehnoprod din Piatra Neamt.

Firmele romanesti prezinta o oferta de branduri proprii, in conformitate cu proiectul de branding al ramurii prevazut in Strategia Nationala de Export si produse specifice pentru aceasta piata: mobilier pentru casa si institutii publice realizat din lemn de cires, stejar, rasinoase, cu finisaje patinate, mobilier stil clasic cu linii rafinate, mobilier tapitat si din lemn masiv.

Obiectivul principal al participarii romane, cu branduri renumite, este acela de a face cunoscuta industria de mobila din Romania si stabilirea de noi contacte cu potentiali parteneri de afaceri, se mentioneaza in comunicat.

Targul Sajam Namestaja gazduieste pe o suprafata de 37.770 m.p. structurata in 6 pavilioane, peste 500 de companii de mobila, decoratiuni interioare, echipamente, masini si utilaje pentru industria mobilei, elemente complementare din lemn si accesorii din peste 25 de tari.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#targ international mobila, #targ mobila Serbia companii romanesti , #Firme Romania