Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RisCo, cel mai rapid mod de verificare a partenerilor de afaceri

RisCo, cel mai rapid mod de verificare a partenerilor de afaceri


Efin a lansat RisCo - cel mai rapid sistem de verificare a firmelor, dedicat tuturor celor care vor sa faca afaceri in siguranta.

RisCo este singurul serviciu din tara care poate furniza rapoarte unice in mediul online despre ratingul financiar al unei firme, limitele comerciale ale acesteia, raportul CIP instantaneu, rapoarte RECOM, datorii restante si insolventa.

"RisCo completeaza gama de servicii oferite companiilor private si managerilor si se alatura produselor adresate utilizatorilor persoane fizice pentru care am lansat Credit Scoring, Plata Facturi si numeroase calculatoare utile acestor utilizatori. RisCo este un produs cu avantaje competitive multiple: rapid de obtinut, usor de utilizat si avand un pret redus comparativ cu beneficiile oferite" au declarat Catalin Dumitrescu si Dragos Cabat, Managing Partners ai Efin.ro.

De exemplu, Stabilirea Regimului Juridic al partenerilor - domeniu de activitate, asociati, administratori - este foarte important pentru o firma care doreste sa aiba un control asupra relatiilor sale de afaceri, iar RisCo, genereaza rapoarte ruland ultimele informatii existente in bazele oficiale de date, in patru minute.

Platile la termen se desfasoara in general prin intermediul Biletelor la Ordin si al Cecurilor, iar Centrala Incidentelor de Plati are rolul de a inregistra toate cazurile in care o firma nu si-a platit la termen aceste instrumente.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2191 ori