Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reprezentantii din industria de prelucrare a maselor plastice se reunesc la Expo Plast 2013

Reprezentantii din industria de prelucrare a maselor plastice se reunesc la Expo Plast 2013

Cele mai importante companii din domeniul prelucrarii maselor plastice se vor reuni intre 18 si 21 septembrie la Romaero Baneasa, in cadrul Expo Plast 2013 - unicul targ din Romania dedicat producatorilor si distribuitorilor de echipamente, tehnologii, utilaje, materii prime.

Lista expozantilor cuprinde nume precum: Aectra, Albis Plastic, Artego, Artem, Electromagnetica, Engel Injectie, Erensoy, Geangu Consulting, Hitaro Plastic Machines, International Mold Trade, Jasz Plaszt, La Factory GJ, Mase Plastice Turcu, Munplast, Omya Calcita, Politeh, Plastor, Ramac Plast , Recolo, Romcolor 2000, Staubli Systems, Swoboda, Synthesia Grup, Tool - Temp Hungary, Top Plast, Vegra, Vernicolor sau Wittmann Battenfeld.

Targul a reusit astfel sa atraga in acest an de doua ori mai multi expozanti decat in 2012, cand au participat 55 de firme din sapte tari.

Expo Plast va prezenta, in aceasta editie, noutati pentru producatorii de ambalaje din plastic si va cuprinde o sectiune dedicata articolelor tehnice de cauciuc.

Dincolo de conceptul clasic, evenimentul isi propune sa contribuie la consolidarea industriei de prelucrare a maselor plastice din Romania, prin organizarea unui meeting-point pentru profesionisti, unde vor avea loc seminarii si conferinte menite sa gaseasca raspunsuri si solutii la diverse probleme cu care se confrunta domeniul.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe pagina de internet www.expoplast.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1889 ori