Proprietarul Grand Arena, obligat sa plateasca 1 milion de euro

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 19:48
2073 citiri
Proprietarul Grand Arena, obligat sa plateasca 1 milion de euro

Tribunalul Bucuresti a decis, in 6 decembrie, ca Eurovinvest, proprietarul mall-ului Gand Arena, sa plateasca suma de un milion euro, inclusiv cheltuielile judecatoresti, catre Cegis Imobiliare, ca onorariu de comercializare.

Decizia Tribunalului Bucuresti poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, dar recursul nu va suspenda procedurile de executare care pot fi initiate imediat dupa ce decizia va fi comunicata partior.

Cegis Imobiliare, companie franceza de management al activelor, a incheiat un acord de in 2005 cu Eurovinvest, compania care detine Grand Arena Mall Berceni, preluand prin contract de leasing activitatea de cautare si identificare potentialilor chiriasi pentru centrul comercial.

In 2009, dupa inaugurarea centrului, Euroinvest reprezentat de familia franceza Harfi, a notificat Cegis privind renuntarea unilaterala la mandat, invocand ca principal argument lipsa de conformitate a Cegis cu prevederile contractuale si a refuzat literalmente sa plateasca onorariu comercial datorat in conformitate cu prevederile contractului sau sa admita si sa recunoasca asistenta Cegis cu privire la incheierea a 127 contracte de inchiriere semnate.

Cegis Imobiliare administreaza in prezent proiectele Carrefour Orhideea si Cora Pantelimon din Bucuresti, precum si TOM din Constanta.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Grand Arena plata despagubiri, #bani Cegis Grand Arena, #proces Cegis impotriva Grand Arena , #Firme Romania