Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul Comert: Pana cand se pot depune cererile pentru alocatia financiara nerambursila

Programul Comert: Pana cand se pot depune cererile pentru alocatia financiara nerambursila


Firmele participante in programul Comert, care semneaza contractele de finantare dupa 14 octombrie 2014, sunt obligate sa realizeze activitatile pentru care au solicitat finantare si sa depuna cererea de eliberare a alocatiei financiare nerambursabile pana cel tarziu pe 28 noiembrie 2014. Aceste reguli sunt cuprinse intr-un act normativ care a intrat in vigoare astazi.

Ordinul ministrului delegat pentru IMM, mediul de afaceri si turism nr. 980/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 766 din 22 octombrie 2014 si care a intrat in vigoare la aceeasi data, a introdus noutati in ceea ce priveste Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata - Programul Comert.

Citeste mai multe despre Programul Comert: Firmele trebuie sa depuna cererea pentru alocatia financiara nerambursila pana pe 28 noiembrie 2014 pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1190 ori
Citeste mai multe desprefirme alocatie financiara