Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Portretul consumatoarelor din Romania, dezbatut la Marketing for Women 2013

Portretul consumatoarelor din Romania, dezbatut la Marketing for Women 2013
Sociologi, marketeri si publicitari se vor reuni pe 4 si 5 iulie 2013 la Bucuresti pentru a dezbate caracteristicile femeilor din target-ul comercial, in cadrul primei editii a conferintei Marketing for Women.

Acest eveniment isi propune sa faca lumina in relatia complicata dintre profesionistii din industria de marcomm si femeile din Romania, de multe ori portretizate cliseic sau foarte pe scurt in brief-urile campaniilor de comunicare.

Tema conferintei este una care se impune pe piata serviciilor de comunicare avand in vedere ca femeile sunt implicate la nivel local si global in majoritatea deciziilor de cumparare, chiar si atunci cand produsele sau serviciile au ca utilizatori finali barbatii.

De-a lungul celor doua zile de conferinta, peste 20 de speakeri romani si un invitat international vor dezbate teme relevante pentru cei interesati de cunoasterea consumatorului feminin.

Astfel, in prima zi, vorbitori precum Mircea Toma (Presedinte, Active Watch), Mugur Ciumageanu (Psihoterapeut)), Rodica Mihalache (Head of Consumer and Business Insights, Starcom MediaVest) sau Cristina Craciun (Head of Qualitative Research, IPSOS Research) vor discuta despre consumatorul feminin, pornind de la studiile de piata locale si trend-urile, valorile si consumul de media preferate de catre femei.

In cea de-a doua zi, Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worlwide) va prezenta rezultatele raportului Beyond Pink, un studiu realizat anul trecut la nivel global ce investigheaza tendintele in marketing-ul adresat femeilor. Ceilalti invitati vor prezenta studii de caz ale unor brand-uri locale care au reusit sa gaseasca cele mai potrivite abordari strategice pentru femeile din target.

Marketing for Women 2013 este o conferinta ce face parte din seria de evenimente SMARK KnowHow. Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1154 ori