Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi reguli se aplica pentru contribuabilii cu restante la stat, scadente pana la 1 iulie 2013

Noi reguli se aplica pentru contribuabilii cu restante la stat, scadente pana la 1 iulie 2013


Contribuabilii care au restante la bugetul de stat, scadente pana la 1 iulie 2013, vor primi trimestrial decizia referitoare la penalitatile de intarziere de la ANAF, se precizeaza intr-un ordin al autoritatii fiscale, recent intrat in vigoare.

Potrivit Ordinului ANAF nr. 380/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 184 din 14 martie 2014 si care a intrat in vigoare la aceeasi data, se modifica procedura privind emiterea si comunicarea deciziilor referitoare la obligatiile de plata accesorii, pentru debitorii care inregistreaza restante la bugetul de stat, scadente la o anumita data.

Mai exact, noile reglementari stabilesc termenul in care Fiscul poate trimite contribuabililor deciziile privind obligatiile de plata accesorii, pentru restantele scadente pana la 1 iulie 2013, lucru care nu era mentionat pana acum. Vechile reglementari nu cuprindeau detalii specifice referitoare la datoriile contribuabililor scadente pana la 1 iulie 2013.

Citeste mai multe despre Noi reguli se aplica pentru contribuabilii cu restante la stat, scadente pana la 1 iulie 2013 pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1209 ori