Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Monitorizarea flotei auto prin GPS, o afacere profitabila

Monitorizarea flotei auto prin GPS, o afacere profitabila


ETA Automatizari Industriale (ETA-AI) a semnat in primul trimestru din 2012 contracte cu 141 de companii pentru echiparea a peste 4.000 de vehicule cu sisteme de monitorizare prin GPS.

Clientii au venit atat din tara, cat si din strainatate prin birourile de vanzari din Italia (Ancona si Palermo), Georgia si Kosovo.

In 2011, cifra de afaceri a ETA-AI a atins 8 milioane de lei, in crestere cu 27% fata de nivelul inregistrat in 2010 (6,303 milioane lei).

Investitiile facute de ETA-AI incepand cu 2009 pentru deschiderea birourilor de vanzari din Italia, Kosovo si Georgia au inceput sa aduca roade, ponderea clientilor externi in cifra de afaceri crescand cu 35% in 2011 comparativ cu anul anterior.

Planurile pentru 2012 includ atingerea unei cifre de afaceri de 2,5 milioane de euro si dezvoltarea aplicatiilor software de monitorizare a vehiculelor pentru platformele mobile, potrivit reprezentantilor companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2293 ori