Metode de initiere si dezvoltare de noi proiecte de succes finantate din fonduri UE

Joi, 20 Martie 2014, ora 14:58
963 citiri
Metode de initiere si dezvoltare de noi proiecte de succes finantate din fonduri UE

Conferinta de afaceri "Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati", care reuneste autoritatile publice locale, cei mai buni consultanti, reprezentanti ai societatilor de avocatura, bancilor, societatilor de proiectare si constructii, se va desfasura pe 25 martie la Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Evenimentul abordeaza tema finantarilor nerambursabile din perspectiva proiectelor de succes realizate pana acum si cum au contribuit acestea la dezvoltarea comunitatii locale.

De asemenea, consultantii prezenti la eveniment vor prezenta idei noi de proiecte ce pot fi realizate pentru urmatoarea perioada de programare, scopul conferintei fiind acela de a gasi cele mai cele mai bune metode de initiere si dezvoltare ale unor noi proiecte de succes.

Conferinta ofera participantilor oportunitatea de a cunoaste abordarea manageriala a proiectelor de succes finantate din fonduri nerambursabile, problemele intampinate si solutiile adoptate. Studii de caz ale unor proiecte de succes vor fi prezentate de Halcrow Romania, Lattanzio Learning Italia, BERD, IHS Romania si Iceberg Consulting.

Participantii vor avea ocazia sa isi clarifice probleme si situatii legate de finantarea prin fonduri europene, sa interactioneze cu cei mai buni consultanti in domeniu pentru a gasi solutii complementare de finantare si co-finantare a dezvoltarii locale, sa cunoasca alti participanti interesati si sa poata pune bazele unor parteneriate viitoare, sa interactioneze cu reprezentati ai Ministerului Fondurilor Europene.

Parteneriatul public privat, instrument pentru atragerea de investitii

Specialistii prezenti la eveniment vor vorbi despre parteneriatul public privat, ca instrument pentru atragerea de investitii, care sunt avantajele si modul in care nu este afectat gradul de indatorare, care sunt contributiile partilor in cadrul unui astfel de proiect. Vor fi de asemenea prezentate instrumente si metode de cofinantare si prefinantare - studii de caz si cum se determina capacitatea de finantare.

Reprezentatantii Ministerului Fondurilor Europene vor prezenta, in incheierea evenimentului, care sunt noutatile si solutiile pentru urmatoarea perioada si domeniile de interes din perspectiva Strategiei Europa 2020, ce tipuri de proiecte pot fi depuse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#fonduri europene, #priecte fonduri , #Firme Romania