Mersul pe bicicleta catre birou, sustinut prin defilari in trei orase din tara

Marti, 20 Mai 2014, ora 13:20
1852 citiri
Mersul pe bicicleta catre birou, sustinut prin defilari in trei orase din tara

Mersul pe bicicleta catre birou va fi sustinut si promovat, joi 22 mai, in Bucuresti si in Craiova, printr-o defilare pe biciclete urmata de o sesiune de networking.

Promovarea bicicletei ca mijloc de transport catre birou este principalul obiectiv al Proiectul JCI Business pe Bicicleta, prima editie din acest an desfasurandu-se pe 22 mai simultan in Bucuresti, Craiova si Timisoara.

In Bucuresti, in tinute business si pe biciclete, participantii sunt asteptati la intrarea din Bd. Natiunile Unite a parcului Izvor la ora 17:30. La ora 18:00 incepe defilarea pe biciclete, urmata de o sedinta de networking la Terasa Funky Lounge din parcul Herastrau.

Doi campioni ai sportului vor impartasi din experientele lor/b>

"Sportul m-a disciplinat. Nu in sensul de armata. Sunt mai organizat. Se reflecta si in ceea ce fac la birou" - spune Andrei Rosu, corporatist si campion mondial la ultratriatlon. A terminat cursa Double Iron Man Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84.4 km alergare) - in 35 de ore si 8 minute. Andrei ne va impartasi din experientele sale si ne va vorbi despre avantajele bicicletei, bicicleta pe care putem deveni toti campioni in drumurile spre birou.

Antrenorul echipei de ciclism Dinamo Bucuresti si comentator Eurosport Romania, Alex Ciocan, va fi si el prezent la eveniment. Detine aproximativ 30 de titluri de campion national si in jur de 60 de podiumuri la campionatele nationale, activand ca sportiv la echipele: CS Petrolul Ploiesti, CS Dinamo Bucuresti, CS Otopeni.

Evenimentul Business pe Bicicleta va fi organizat pe 22 Mai 2014 simultan de catre echipele Business pe Bicicleta din JCI Bucuresti si JCI Craiova, urmand a fi organizat in perioada urmatoare si in Timisoara, Cluj si Iasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#business bicicleta, #promovare bicicleta , #Firme Romania