Innovation Labs 2.0: Rampa de lansare pentru produse inovative

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 14:55
1132 citiri
Innovation Labs 2.0: Rampa de lansare pentru produse inovative

TechHub Bucharest gazduieste Innovation Labs Boost Day, eveniment in cadrul caruia cele 16 echipe participante in programul de pre-accelerare vor avea ocazia sa isi prezinte pentru prima data produsele in fata audientei si sa primeasca feedback si recomandari din partea juriului. Un eveniment similar va fi organizat pentru cei 10 finalisti din Cluj-Napoca joi, 10 aprilie, la Cluj Hub.

Innovation Labs 2.0 a debutat cu doua evenimente de 24 de ore care au avut loc la Bucuresti, pe 1 si 2 martie, si la Cluj pe 8 si 9 martie. In urma acestora cele mai bune 26 de echipe au fost selectionate pentru a continua dezvoltarea propriilor produse in programul de pre-accelerare. Pe parcursul ultimelor saptamani, tinerii antreprenori au lucrat la dezvoltarea de prototipuri si produse minim viabile, au definit profilul clientilor si si-au validat produsele cu piata lucrand sub indrumarea atenta a mentorilor: antreprenori consacrati, investitori si lideri din industrie.

Andrei Pitis (angel investor si profesor asociat in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti), Sam Renkema (CEO SpamExperts), Vladimir Oane (Co-Fondator si CTO UberVU), Robert Knapp (Fondator si CEO Cyberghost VPN), Radu Georgescu (antreprenor serial si venture capitalist) si Julien Ducarroz (Chief Commercial Officer Orange) au fost invitatii TechTalks care si-au impartasit propria experienta si au discutat deschis cu echipele Innovation Labs 2.0. Mai mult, tinerii au invatat mai multe despre dezvoltarea de produse si tehnologiile pe care le pot utiliza, modele de business sau managementul echipelor si au beneficiat de sfaturile expertilor in domeniu la sesiunile de mentorat saptamanale.

Participand la Boost Day, echipele Innovation Labs 2.0 vor avea ocazia sa obtina feedback pentru progresul inregistrat pana in prezent si sa se familiarizeze cu formatul unui Demo Day si cu lumina reflectoarelor. Fiecare dintre echipe va avea la dispozitie 3 minute pentru a-si prezenta produsul in fata audientei si 1 minut pentru realizarea unui demo, urmand ca la final sa raspunda intrebarilor si sa primeasca sfaturi din partea juriului.

Printre invitatii care vor oferi feedback participantilor Innovation Labs 2.0 din Bucuresti se numara Bogdan Iordache (Co-Fondator si CEO How to Web), Cristi Badea (Co-Fondator Mavenhut), Malin Stefanescu (CEO EEU Software), Calin Fusu (CEO Zumzi), Andrei Pitis (angel investor si profesor asociat in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti), Razvan Rughinis (Co-Fondator TechLounge si profesor in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti), Irina Scarlat (Co-Fondator Akcees si Prove PR), Cristian Patachia (Development & Innovation Manager Orange Romania) sau Todi Pruteanu (Business Strategy Manager Microsoft Romania).

La finalul Boost Day, tinerii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu invitatii evenimentului si sa dezvolte relatii cu persoane cheie din industrie. Ulterior, acestia vor continua sa lucreze la dezvoltarea propriilor produse si vor beneficia in continuare de sustinere, mentorat si suport. Programul de pre-accelerare Innovation Labs 2.0 isi va desemna castigatorii in luna mai la Demo Day, cand echipele isi vor prezenta produsele finale in fata juriului.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#Innovation Labs, #eveniment companii, #proiecte pre accelerare , #Firme Romania