Evolutia nevoilor firmelor din Romania impune dezvoltarea de noi servicii din partea furnizorilor

Joi, 18 Iunie 2015, ora 14:00
1899 citiri
Evolutia nevoilor firmelor din Romania impune dezvoltarea de noi servicii din partea furnizorilor
Foto: Depozitul de Papetarie

Cu toate ca tranzitia de la economia centralizata la economia de piata a fost mai lenta in Romania decat in alte tari, precum Polonia sau Ungaria, business-urile autohtone par sa recupereze treptat decalajul si sa-si creeze adevarate strategii pe termen lung din punct de vedere logistic.

Astfel, odata cu evolutia mult asteptata a modelelor de business, s-au schimbat si nevoile firmelor din Romania, care necesita astazi solutii rapide si complete din punct de vedere al organizarii spatiului pentru birouri si nu numai.

In acest context, putem discuta astazi despre dezvoltarea magazinelor online de pe piata din Romania, care tind sa acopere o gama tot mai larga de nevoi ale firmelor. Acestea isi propun sa concureze de la egal la egal cu multitudinea furnizorilor specializati pe diferite ramuri care nu mai reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor.

Un astfel de exemplu este si Depozitul de Papetarie, fondat in 1998, care se transforma dintr-un furnizor clasic de birotica si Papetarie intr-un integrator de solutii complete pentru birou. Compania prefera sa-si largeasca sfera de activitate odata cu gama de produse, iar astazi poate oferi solutii integrate pentru toate nevoile de functionare ale unei firme.

In prezent, majoritatea firmelor apeleaza la minim 3-4 furnizori pentru a acoperi produsele si serviciile necesare la birou (firme specializati pe amenajari, papetarii, dotari de birouri mobilier, etc).

Depozitul de Papetarie ofere atat consultanta profesionala specializata, cat si produsele necesare oricarei companii, de la mobilier, laptopuri si imprimante, tonere si cartuse, pana la produse de curatenie sau cele de protocol (cafea, racoritoare, apa, etc).

Avantajele principale pe care le pot avea firmele care apeleaza la un integrator de solutii pentru birou se traduc in primul rand printr-o administrare eficienta a costurilor si a resurselor proprii. De asemenea, firmele economisesc in acest fel timp valoros si beneficiaza de un raport calitate/pret mai bun decat daca ar apela la mai multi furnizori pentru aceste produse si servicii.

Pentru mai multe detalii despre Depozitul de Papetarie, poti vizita magazinul online al companiei la adresa www.depozituldepapetarie.ro.

Piata din Romania se schimba odata cu dezvoltarea business-urilor, iar evolutia companiilor de astazi se reflecta in primul rand prin prisma evolutiei propriilor nevoi. Tocmai din acest motiv, Depozitul de Papetarie este de parere ca firmele din Romania vor putea rezista pe o piata tot mai aglomerata si mai concurentiala numai daca isi adapteaza constant oferta individuala la cererea generala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#depozit papetarie, #furnizori specializati firme , #Firme Romania