Cele mai performante firme romanesti vor fi premiate joi de CCIR

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 17:50
1718 citiri
Cele mai performante firme romanesti vor fi premiate joi de CCIR

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza joi, 22 noiembrie, in Aula Candelabrelor a Palatului CCIR, cea de-a XIX-a editie a "Topului National al Firmelor", cel mai important eveniment anual al elitei oamenilor de afaceri din Romania.

Topul National al Firmelor 2012 este adevarata competitie a mediului de afaceri, menita sa promoveze valorile prin ierarhizarea obiectiva a firmelor, in care este apreciata in egala masura performanta si viziunea inovativa a managerilor acestora.

"Domniile Voastre, care ati reusit sa urcati podiumul pana in varf prin munca si inteligenta voastra si tineti in viata o economie nationala in coma, sunteti niste eroi", apreciaza eforturile acestor manageri in lupta cu vicisitudinele crizei, E.S. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Dl. Mihail M. Vlasov.

Acestia "sunt eroii iesiti din comun ai unei vieti comune, un model pentru generatiile de invingatori care urmeaza", spune Domnia Sa.

Topul National al Firmelor realizat de Camera de Comert Nationala cuprinde 6424 de operatori economici, clasati pe primele locuri la nivel national, in cele sase domenii majore de activitate, respectiv: cercetare, dezvoltare si high-tech (580); industrie (2880); agricultura, pescuit, piscicultura (259); constructii (285); servicii (1913); comert-turism (907).

Au obtinut Premiul National un numar de 917 firme, dintre care peste o treime sunt din industrie (376), circa 30% (271 de firme) din servicii, o zecime (90 de companii) din cercetare, dezvoltare si hightech, 112 companii din comert-turism, 35 de companii premiate sunt din sectorul constructiilor si numai 33 din agricultura, pescuit, piscicultura.

Stabilirea firmelor laureate s-a realizat conform unei metodologii unitare, la nivel national, adoptata de intreg Sistemul Cameral. Unicitatea si complexitatea acestui clasament este determinata tocmai de specificul multicriterial al metodologiei de top. Criteriile din metodologia aplicata la nivel national fac din Topul National al Firmelor cel mai important indicator al reusitei in afaceri.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#topul national al firmelor, #top CCIR , #Firme Romania