"Cel mai bine vandut autor" isi prezinta ideile si strategiile de marketing la Bucuresti

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 11:31
1393 citiri
"Cel mai bine vandut autor" isi prezinta ideile si strategiile de marketing la Bucuresti

Gerry Robert, declarat de New York Times drept 'cel mai bine vandut autor' pentru cartea sa, The Millionaire Mindset, va impartasi romanilor ideile si strategiile de marketing descoperite si testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani, in cadrul unui seminar care se va desfasura 12 noiembrie la Marshal Garden Hotel.

Seminarul se adreseaza tuturor antreprenorilor, consultantilor, expertilor in dezvoltare personala si tuturor celor care vor sa afle mai multe despre cum isi pot creste notorietatea, domina piata locala si construi un brand puternic.

Gerry Robert a ales sa impartaseasca reteta succesului sau in cadrul evenimentului de marketing organizat la Bucuresti. Autorul bestsellerului 'The Millionaire Mindset' va dezvalui ideile sale neconventionale si inovatoare despre cum iti poti scrie propria carte in mai putin de 40 de ore si cum sa o transformi intr-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri.

Participare gratuita

Evenimentul cu participare gratuita sustinut la Bucuresti, face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le sustine in aceasta toamna in toata lumea. Organizatorii evenimentului Born2Succeed, au reusit sa adauge capitala Romaniei pe lista oraselor incluse in seria de evenimente semnate Gerry Robert, alaturi de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego si Texas.

'Gerry Robert iti capteaza atentia din primul minut iar ideile sale neconventionale, te vor convinge ca este un maestru al marketingului', spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

'Suntem foarte incantati ca Gerry a acceptat invitatia noastra de a veni la Bucuresti sa impartaseasca cu romanii din secretele succesului sau. Am avut sansa sa il cunosc pe Gerry in cadrul unui seminar in Londra unde am aflat tehnici inovatoare de atragere a clientilor. Le-am pus in aplicare, iar rezultatele au fost peste asteptari - asa ca ne-am decis sa il aducem si in Romania.' , a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Gerry Robert provine dintr-o familie defavorizata din Canada. A fost nevoit sa abandoneze scoala la 18 ani si sa inceapa sa isi castige propria existenta. In numai doi ani, a reusit sa isi schimbe radical destinul ajungand dintr-un om care traia de pe o zi pe alta, sa castige primul sau milion de dolari.

De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari si a impartit scena cu unii dintre cei mai bogati oameni din lume precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson si Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporatii precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines si a sustinut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

Toti participantii vor primi cadou la finalul seminarului instrumente si materiale de marketing in valoare de peste 700 euro. Acestea constau in cursul online semnat de Gerry Robert "How to Publish a Book & Grow Rich" si acces la programul online 'Fully Booked in 30 Days Challenge', oferit de Born2Succeed, structurat in 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Gerry Robert, #seminar Born2Succeed , #Firme Romania