Cea mai mare parada pe doua roti din Romania, pe 24 mai

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 12:03
1466 citiri
Cea mai mare parada pe doua roti din Romania, pe 24 mai

Evenimentul "Iubim 2Roti", ajuns la a doua editie, este gandit ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si promite cea mai mare parada de pana acum din Romania, stunt show-uri, demonstratii trial, concursuri moto-velo, drive teste si concertele formatiilor Parazitii si Zdob si Zdub.

Este cunoscut faptul ca participantii pe doua roti reduc aglomeratia si poluarea din orase si aduc un element nou ce trebuie tratat cu atentie in trafic. Evenimentul "Iubim 2Roti" isi propune, in egala masura, incurajarea utilizarii vehiculelor pe doua roti ca o solutie alternativa fata de aglomeratia urbana si cresterea sigurantei rutiere prin responsabilitate.

"Dorim sa promovam siguranta si respectul in trafic. Deoarece preocuparea noastra principala este ca parada sa interfereze cat mai putin cu buna desfasurare a circulatiei din Bucuresti, ne bazam pe sprijinul si coordonarea Politiei Rutiere, dar si pe un comportament exemplar al participantilor la parada. Cu toate ca anul trecut am avut o participare record, am reusit sa nu deranjam traficul din capitala. Acest lucru vorbeste de la sine despre demersul nostru", a explicat Florin - Cosmin Anton, din partea Asociatiei Moto Free Riders.

Evenimentul va incepe cu parada vehiculelor pe doua roti, asteptarile fiind ca aceasta sa depaseasca succesul primei editii, cand s-a inregistrat o participare record. Pentru 2014 sunt asteptati aproxiamtiv 3000 de motociclisti si 6000 de biciclisti, dublu fata de anul precedent.

Parada se va desfasura in intervalul orar 10:00 - 14:00, intre Parcul Tineretului si ROMEXPO, pe traseul B-dul Dimitrie Cantemir - P-ta Unirii - B-dul Ion C. Bratianu - P-ta Universitatii - B-dul Nicolae Balcescu - B-dul Gheorghe Magheru - P-ta Romana - B-dul Lascar Catargiu - P-ta Victoriei - B-dul Aviatorilor - P-ta Charles de Gaulle - B-dul Maresal Constantin Prezan - Arcul de Triumf - B-dul Dimitrie Kiseleff - P-ta Presei Libere - B-dul Maraseti - P-ta Montreal - B-dul Expozitiei - ROMEXPO.

Evenimentul va continua la ROMEXPO unde atmosfera va fi incinsa de show-ul pregatit de Narcis Roca. Cu o experienta de multi ani in Campionatele Mondiale de Stuntriding, unde a reusit mai multe clasari pe podium, acesta promite demonstratii pe faimoasa motocicleta BMW F800R, dar si pe biciclete si quad-uri.

Beneficiind de intrare libera, evenimentul "Iubim 2Roti" este deschis tuturor pasionatilor pe doua roti oferind o multitudine de premii printre care o motocicleta BMW F800R si o bicicleta BMW Cruise M-Bike in cadrul tombolei "Iubim 2Roti".

Participarea la tombola se face prin achizitionarea biletului de tombola "Iubim 2 Roti" iar la fiecare bilet achizitionat se ofera tricoul oficial. Achizitionarea biletelor de tombola sa va face la punctele de vanzare special pregatite in Bucuresti, anuntate in Regulamentul de tombola sau prin comanda online pe site-ul oficial al evenimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#iubim 2roti, #eveniment biciclete, #2roti campanie , #Firme Romania