Business Days Timisoara: facilitati pentru participanti

Marti, 25 Martie 2014, ora 17:43
1194 citiri
Business Days Timisoara: facilitati pentru participanti

Evenimentul de afaceri Business Days, platforma din Romania dedicata sustinerii mediului antreprenorial, care se va desfasura la Timisoara, in cadrul Complexului Senator & Expovest, in perioada 2-3 aprilie, ofera participantilor o serie de facilitati, ce determina un raport calitate-pret fara egal pe piata evenimentelor de profil din Romania.

Cei care vor achizitiona bilete de tip "premium" vor beneficia de un pachet de servicii in valoare de peste 1.000 de euro, la un pret de 10 ori mai mic. Acestia vor avea acces exclusiv la 5 tipuri de servicii premium:

1. Participarea la workshopul "O noua inteligenta pentru un leadership inovativ", sustinut de renumitul dirijor si specialist in leadership Giorgio Fabbri.

2. O ora de coaching cu un coach profesionist din reteaua de coaching Hart

(numar de locuri limitat, care se ocupa pe baza de programare, in limita timpului disponibil al celor 4 coachi profesionisti).

3. O testare online a personalitatii dupa metodologia Thomas sau Persolog. Persoanele care apeleaza la aceasta facilitate vor primi un raport de evaluare in format electronic si pot la locul evenimentului sa discute cu cate un specialist acreditat din partea ambelor sisteme de evaluare care ii va ajuta cu interpretarea raportului de evaluare.

4. Abonament gratuit timp de 1 luna la continutul PREMIUM de pe portalul

educational video Business Days TV.

5. Abonament pe timp de 6 luni la revista Forbes.

O alta noutate adusa de Timisoara Business Days o reprezinta organizarea pentru prima data in cadrul unei editii Business Days a unui work-shop sustinut de o personalitate internationala. Maestrul Giorgio Fabbri, muzician (dirijor de orchestra, interpret si compozitor) si trainer in leadership, va preda, in cadrul work-shop-ului "O noua inteligenta pentru un leadership inovator", o serie de strategii si tehnici ce provin din studiul si analiza mintilor unor mari genii din lumea muzicala si a artei, in scopul de a "fotografia" si "cristaliza" performantele lor specifice.

Unul dintre cele mai puternice instrumente de generare de oportunitati de afaceri oferite de evenimentele Business Days este aplicatia de match-making denumita generic "meet-me", care ofera urmatoarele beneficii:

- acces la baza de date cu ceilalti participanti;

- posibilitatea de cautare, filtrare, sortare a bazei de date dupa 4 criterii: domeniu de activitate, companie, nume, functia in companie;

- posibilitatea de a solicita schimb de date de contact cu orice participant, partener sau speaker;

- posibilitatea de a genera o lista de oportunitati pe baza unor criterii de matchmaking ce pot fi introduse in timpul procesului de inscriere sau ulterior direct in aplicatie;

- posibilitatea de a seta intalniri in zona speciala de business networking.

Marele avantaj al aplicatiei este ca poate fi folosita incepand cu 3-4 zile inainte de eveniment si inca un an post eveniment. Utilizatorii au astfel sansa sa-si desfasoare o strategie de a contacta cat mai multi dintre cei pe care ii consideri potentiali parteneri, colaboratori, salariati sau clienti.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata.

Tipurile de acces de tipul "Basic" si "Premium" sunt multipass si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student. Inscrierile se mai pot face pana pe 1 aprilie, ora 16.00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#Business Days, #eveniment Timisoara , #Firme Romania