Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firme grecesti in Romania

Firme grecesti in Romania

Fuzioneaza filialele Intrakat in Romania. A inceput procedura de fuziune a filialelor din Romania ale societatii Intrakat. Concret, societatea a anuntat ca va realiza fuziunea societatilor Intracom Construct SA si Intrakat Romania SRL, prin absorbtia celei din urma de catre prima.

Dezvoltarea Eurobank Properties in domeniul real estate in Grecia si Romania

Extinderea pe piata imobiliara, in special pe piata spatiilor pentru birouri, din Grecia si Romania analizeaza societatea de investitii in valori imobiliare, Eurobank Properties.

In acest scop societatea are in plan realizarea de investitii in valoare de 109 milioane de euro. Concret, Eurobank Properties urmeaza sa adauge la portofoliul sau de imobile o noua cladire de birouri in Atena, avand drept chirias o mare companie multinationala si un cost de 24 de milioane de euro, un numar de alte imobile avand drept chirias un organism financiar si o valoare de 50 de milioane de euro, precum si un ansamblu de birouri in Romania cu o valoare de 35 de milioane de euro, ansamblu care in prezent este inchiriat de o mare banca.

De asemenea societatea planuieste sa investeasca noi capitaluri in consolidarea portofoliului ei atat in Grecia, cat si in tari de Europa de Rasarit. In cadrul adunarii generale a actionarilor Eurobank Properties s-a hotarat repartizarea unor dividende in valoare de 0,35 euro pe actiune pentru exercitiul financiar 2006, suma ce este cu 77,8% fata de cea din 2005.

Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4402 ori