Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana nu vrea pe lista datornicilor la stat

Posta Romana nu vrea pe lista datornicilor la stat


Compania Nationala Posta Romana dezaproba includerea sa in top 10 datornici la bugetul de stat, cu suma de 108,4 milioane lei, motivand ca datele facute publice de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala reprezinta, de fapt, in cea mai mare parte, amenda in valoare de 103 milioane lei aplicata companiei de catre Consiliul Concurentei, informeaza CNPR.

In ceea ce priveste decizia de amendare a Postei Romane de catre Consiliul Concurentei, operatorul postal national a formulat deja o cerere de suspendare a acesteia, formandu-se, in acest sens, pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal dosarul nr. 8136/2-2011.

Totodata, conform comunicatului, Posta Romana are de recuperat de la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate suma de 9,7 milioane lei.

"Posta Romana este unul dintre cei mai mari si buni contribuabili la bugetul de stat. Conform declaratiilor fiscale lunare C.N. Posta Romana S.A. contribuie la Bugetul Consolidat de Stat in medie cu 33,7 milioane lei", se precizeaza in comunicatul companiei.

Incepand cu luna august a anului curent, CNPR a reintrat pe profit, tendinta fiind pozitiva pana la finele anului 2011.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1256 ori
Citeste mai multe despreposta romana datornici buget stat