Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana are o datorie de peste 30 milioane lei la bugetul de stat

Posta Romana are o datorie de peste 30 milioane lei la bugetul de stat


Compania Nationala Posta Romana are o datorie de peste 30,624 milioane lei la bugetul de stat, in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate luni de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Cea mai mare parte din suma, aproximativ 23,496 milioane lei este din taxa pe valoarea adaugata, peste 7 milioane lei din dobanzi si penalitati si 114.750 lei din alte impozite si taxe. Pentru aceasta companie s-au acordat inlesniri la plata.

Compania Nationala Posta Romana a raportat in ianuarie 2012 un profit brut de 1,4 milioane de euro, cu 16,6% mai mare decat cel inregistrat in luna decembrie a anului precedent.

Conform unui comunicat al Postei in 2012 compania va continua sa aloce resurse si sa dezvolte proiecte pe segmentele cu ritm accelerat de crestere, precum servicii financiare, e-commerce, curierat rapid si publicitate prin posta, in paralel cu imbunatatirea serviciilor prestate publicului larg si asigurarea furnizarii serviciului postal universal pentru toti cetatenii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1876 ori