Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ovidiu Nicolaescu despre esalonarea datoriilor: Diavolul se ascunde in detalii

Ovidiu Nicolaescu despre esalonarea datoriilor: Diavolul se ascunde in detalii

Ovidiu Nicolaescu, presedintele Consiliului National al IMM-urilor, crede ca masura esalonarii datoriilor restante ale firmelor la bugetul de stat ar fi binevenita, daca ar fi accesibila cu adevarat.

Si anul trecut au existat astfel de facilitati, insa doar in schimbul unor garantii bancare si imobiliare, pe care firmele nu le puteau aduce, a spus Nicolaescu la radio RFI.

"Totdeauna, Diavolul se ascunde in detalii. Deci problema este exact in ce conditii se prevad aceste amanari, pentru ca daca se prevad amanari, care genereaza costuri imediate, care nu pot fi suportate de catre intreprinzatori sau care necesita documentatie laborioasa, atunci acestea nu vor fi accesibile decat unui numar foarte redus de firme", a spus Nicolescu.

Potrivit spuselor sale, in primavara anului trecut, se oferisera niste avantaje firmelor care amanau niste plati, insa costurile implicate erau atat de mari incat nicio firma nu a beneficiat de acel sistem.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1356 ori
Citeste mai multe despreOvidiu Nicolaescu imm-uri esalonare datorii