Grupul farmaceutic Roche a anuntat o majorare cu 20% a vanzarilor pentru 2006

Marti, 17 Octombrie 2006, ora 11:01
988 citiri

Vanzarile grupului farmaceutic elvetian RocheHolding AG au crescut cu 20% in al treilea trimestru al 2006, atingand 10, 478 miliarde de franci elvetieni (8,23 miliarde de dolari), peste estimarile initiale, datorita cererii substantiale de medicamente impotriva cancerului, conform Reuters.Vanzarile Roche pentru cel de-al treilea trimestru al 2006 au fost estimate de un grup de 22 de analisti pentru Reuters sa atinga cifra de 10, 19 miliarde de franci elvetieni.

Roche este cel mai important producator mondial de medicamente pentru tratarea cancerului, oferind o gama larga de produse printre care se numara Herceptin, Avastin, MabThera si Xeloda.

Roche produce si medicamentul antiviral Tamiflu, cererea pentru acest medicament crescand foarte mult datorita extinderii amenintarii gripei aviare.

Vanzarile diviziei farmaceutice a grupului elvetian au crescut cu 25%, pana la 8,335 miliarde de franci elvetieni, peste estimarile grupului de analisti care preconizat vanzari de 8,034 miliarde de franci elvetieni, lucru ce a contribuit la imbunatatirea pozitiei firmei elvetiene in clasamentul mondial al producatorilor de medicamente, momentan ocupand locul sase, a precizat marti firma.

"Suntem increzatori ca vom reusi sa indeplinim obiectivele ambitioase care ni le-am propus pentru acest an - atat in ceea ce priveste vanzarile cat si profiturile, precum si dezvoltarea programelor nostre de cercetare", a declarat presedintele si directorul executiv al grupului Franz Humer.

NewsIn

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...