Cosmote : peste 35 de milioane de apeluri de sarbatori

Joi, 04 Ianuarie 2007, ora 13:05
969 citiri

De sarbatori, clientii Cosmote au comunicat mai mult cu cei dragi prin intermediul serviciilor de voce si text.

Utilizatorii Cosmote au efectuat peste 35 de milioane de apeluri de sarbatori, iar numarul de mesaje scrise (SMS) a inregistrat o creste semnificativa in a doua jumatate a lunii decembrie, cu peste 100% fata de aceeasi perioada a unei luni obisnuite.

Pentru a asigura calitatea serviciilor si a se adapta cresterii volumului de trafic de voce si SMS in perioada sarbatorilor, Cosmote si-a optimizat reteaua astfel incat clientii sai sa poata comunica usor cu cei dragi de Craciun si Revelion. Datorita investitiilor semnificative realizate de-a lungul anului 2006 in marirea capacitatii retelei si extinderea acesteia la nivel national, Cosmote nu a raportat congestii de trafic in perioada sarbatorilor de iarna.

Cosmote a anuntat depasirea pragului de 1 million de clienti in Romania la finele anului 2006 (o crestere de 20 de ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand operatorul, lansat pe piata in decembrie 2005, avea 50.000 de clienti). Grupul Cosmote a raportat recent peste 10 milioane de clienti in cele 5 tari in care este prezent.

Bloombiz

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...