Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

500.000 euro sponsorizare pentru Rapid

500.000 euro sponsorizare pentru Rapid
Astazi s-a semnat contractul de sponsorizare intre Holsten si FC Rapid. Clubul din Giulesti va primi in editia 2007-2008 a campionatului intern minimum 500.000 Euro din partea Holsten, iar in functie de performantele echipei, suma poate ajunge la peste un milion de Euro.

Holsten, marca de bere germana aflata in portofoliul URBB, devine partenerul principal al FC Rapid, in editia 2007-2008 a campionatului intern de fotbal. Dupa o pauza indelungata, aceasta e prima marca de bere care sustine un club de fotbal autohton.
Potrivit oficialilor, asocierea intre Holsten si FC Rapid se datoreaza atat obiceiurilor de consum ale iubitorilor de bere si de fotbal, cat si datorita afinitatilor intre cele doua branduri.

De 128 de ani, Holsten respecta principiile de fabricatie a berii la fel cum Rapid, de 84 deani, lupta pentru glorie prin fair-play.
"Principiile de fabricatie a berii Holsten sunt aceleasi de peste 100 de ani, iar traditia in respectarea lucrurilor care si-au castigat valoarea in timp se regaseste si in spiritul acestei echipe de fotbal. Prin sustinerea FC Rapid de catre Holsten, dorim sa readucem in lumina valori care se regasesc in istoria ambelor brand-uri: fair play, spirit de echipa, traditie in calitate, onestitate si pasiune. Si impreuna sa continuam legenda", adeclarat Shachar Shaine, Presedinte URBB.

Marca Holsten este un produs premium recunoscut in intreaga lume prin prisma calitatii sale, a retetei originale, a gustului unic si a puritatii sale. Produsa pentru prima data in Hamburg - Germania, in 1879, cu un continut de alcool de 5%, Holsten este o bere germana originala si deosebita, care a adus in Romania experienta producatorilor de bere germani. in Romania, marca se afla in portofoliul companiei URBB.

De la lansarea pe piata romaneasca, in luna mai 2005, Holsten marca a dobandit o notorietate de 80.1 %, iar volumul de vanzari a crescut cu 70%. in prezent, detine o cota de piata de 10% pe segmentul mainstream plus.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 934 ori