100.000 de tone de sare ambalata la Salina Ocna Dej cu costuri minime de mentenanta

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 11:17
1925 citiri
100.000 de tone de sare ambalata la Salina Ocna Dej cu costuri minime de mentenanta

Colaborarea dintre SNS SALROM Salina Ocna Dej si Robital Industrial Supplier a demarat cu un real succes tehnologic intrucat, datorita calitatii echipamentelor si a procesului de implementare, prima linie instalata in urma cu trei ani functioneaza in continuare la capacitate maxima, permanent, fara erori si cu costuri minime de intretinere, chiar si in conditiile unui mediu agresiv, cum este salina.

Parteneriatul dintre cele doua companii a inceput prin instalarea unei linii automate de insacuire, paletizare robotizata si infoliere pentru saci de 25 de kg, cu o productivitate de 1600 de saci pe ora.

Asa cum mentioneaza chiar reprezentantul beneficiarului, inginerul Adrian Alexandru, "aceasta experienta profesionala poate fi descrisa drept una dintre cele mai reusite pe care le-am avut cu furnizorii nostri. Linia de productie a fost livrata si instalata rapid, in conditii de siguranta, si se remarca prin usurinta in exploatare".

Linia automata are ca element central robotul de paletizare Kawasaki ZD250, cu sarcina de 250Kg, dotat cu gripper electromecanic cu degete, pentru manevrarea sacilor. Paletizarea se face prin manipularea sacilor in grupe de doua sau trei bucati, cu o cadenta maxima de paletizare de 27 saci/minut, 40 tone/ora, iar puterea electrica consumata este de 20Kw.

"Stiam ca expertiza inginerilor Robital si performantele tehnice ale robotilor Kawasaki fac echipa buna, insa am fost cu atat mai multumit atunci cand clientul nostru ne-a contactat ca sa ne spuna ca linia de paletizare tocmai inregistrase 100 000 de tone de sare ambalata, ceea ce demonstreaza fiabilitatea sa ridicata", a declarat Alexandru Turcu, director general Robital.

Singurele costuri cerute de echipament pe parcursul celor trei ani de functionare au fost consumabilele necesare unei bune functionari. Robital Industrial Supplier a oferit, de asemenea, si serviciile de mentenanta a echipamentelor (piese de schimb, training si asistenta tehnica).

"Aceasta achizitie este printre cele mai profitabile, avand in vedere pretul de cumparare, costurile de intretinere si nivelul de exploatare a echipamentului, functional la capacitatea sa maxima, permanent", a adaugat inginerul Adrian Alexandru, de la SNS SALROM Salina Ocna Dej.

In prezent, clientii si partenerii pot vedea oricand, la sediul companiei Robital, din Pantelimon, Bulevardul Biruintei nr. 189, cateva echipamente demonstrative si roboti industriali pentru care expertii companiei sunt pregatiti sa ofere informatii referitoare la caracteristicile tehnice si modul de operare:

1. Sistem robotizat de paletizare a cutiilor din carton

2. Robotul revolutionar Duaro cu doua brate

3. Robot Scara Toshiba THL1000 - aplicatie de manipulare a produselor farmaceutice

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#robot ambalare sare , #Datorii